Prosím

Prosím

Anotace: Když se dostanete tam, z kama není úniku.

Prosím... Prosím o pomoc,
vidím dno, stojím tam.
Chci pryč, chci utéct,
jen mi prosím řekni kam.
Ukaž cestu, já se po ní vydám.
půjdu po ní, půjdu..a budu věřit.
A ty věř, že já se nevzdám!

Věř mi,
chytni mě a svírej moji dlaň.
Panika, strach, vždyť nic z toho
já stejně nemám.
Nepřejíc mi, právě zkončila....
sama..a na dně.

Roztřesena strachem a bolestí,
schoulená do úskalí prázdna.
Vystrašena tichem a vzlyky svého já.
Marná a ztracená...
Možná cit..možná láska.. Bloudím?
Bála jsem se sebe..a zřejmě jsem to vzdala.

Kam teď? Nebyla to chyba?..

Nával zlosti...nával strachu
sama na dně
síly prachu.

Žádné slzy,
žádná sláva
..opuštěná,
Stále sama...
Autor Jedna z Mnoha, 27.06.2012
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

být na dně - stojíš na něm alespoň.. nevzdávej to, drž se

28.06.2012 08:29:26 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí