Nonsmysl

Nonsmysl

Anotace: Tak trochu nonsesní poezie..

 
Bílá louka
Modrá hlína
Žlutá mouka
Hezká špína
Němé tváře
Mluví strachem
Svatozáře
Svítí prachem 
Čtyři nohy
Osm zubů
Lámou hlohy
Šišky z dubů
Černé slunce
Modré peklo
Lhaly věnce
Uhlí teklo
Bledé kvítí
Žádné uši
V dálce svítí
Láska k duši
Takto skanou
Zlaté oči
Zemřou hanou
Z římsy skočí
Autor Lina, 27.06.2012
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Toda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí