Možná

Možná

Anotace: .............

Možná věřím
možná chci jen dotek
možná se snažím jen rozumnět
možná se moc snažím

možná je jak vánek
možná je nejisté
možná je jen možností
možná jednou umře

možná jen stále hledám
možná jen hloupě doufám
možná mám masku
možná jen utíkám

vím,
vím,
Já vím,
!Jsem ne - možná
Autor Lodě, 10.01.2007
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí