Za rok života

Za rok života

Anotace: .Vše nejlepší.

Tak jako letí vítr po moři,
když Ty se v davu vynoříš,
nadechnout se,
-a znovu letí slova do dálky

Všem lidem o příhodách vyprávíš,
Radíš jak stoletá bosorka,
Ogarom spánku nedopřeješ,
Jak sluníčko energií hřeješ.

Co slovo, perla jasu:-)
Co úsměv, to paprsek času,
Co rada, dějiny se píšou,
Co pařba, to litry chlastu miznou

A Ty, dcérenka lúčky,
rozdáváš se všudy kudy chodíš,
Dopřej si těch nádechů z davů víc,
Večerních výletů po kopcích,
A věnuj se i sobě,
ŽIVOT JE PŘECI O POHODĚ!!!!

Btw, sem vděčná za dalšího prdlýho človíčka co jsem měla možnost poznat :-*
Autor Shnecek, 30.06.2012
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí