Noční blues

Noční blues

Anotace: ....

Nocí padá déšť

Procházka malou vesnicí

Lidi žádní na obzoru

To je přece nemyslící…

Nad ránem přece nikdo

Nebude chodit venku

Ono taky není o co stát

Jdu se vycikat za plaňku…

Nadechnu vzdoušku

Naslouchám cvrkotu

V posteli by mi bylo

 jen do breku…

tak pomalu bloudím

a voda už ze mě teče

ptáci přestali zpívat

a mě berou do nohou křeče….

Jdu domů a myslím na  TEBE

Autor v.hercik, 30.06.2012
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí