~Múza

~Múza

Anotace: ..tak si ji básník stvořil..

 

 ~~~~~

Já Múza 

 

Mě stvořil básník po nocích

zahalil do mořské pěny

k spánku mi ustele v oblacích

takové jsme my Múzy,ženy.

Jindy si na tácek z papíru psali

o lásce,o ženě,o milování

sklenici od piva na dno viděli

čekali na moje políbení.

Často jsem byla muži milovaná

a jindy zas volná jak vítr

byla jsem taky za víno prodaná

málokdy však stačil jen litr.

Já Múza,básnička o štěstí o žití

o smrti o lásce i o smutku

a taky o hvězdě která už nesvítí

do nebes ji pošleme kytku.

 

Tak to jsem já,Múza,políbení dám

každému,kdo chce verše psát

potom si všechny básně pročítám

a dál budu své polibky rozdávat.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 30.06.2012
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jarka, Doradan, Ammazonic, BARBYE, střelkyně1, Kropydlína Škopounová, Loveless
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je velmi hezká, pouze některé verše se ztrácí v klišé. Posílám tip.

01.07.2012 12:50:25 | Ammazonic

Když polibek a objetí je daleko,
já,Můzo Květuško,
jsem z tvých básní naměkko..

01.07.2012 09:55:14 | BARBYE

potřebuji nutně polibek,teď hned!:)

30.06.2012 22:26:06 | střelkyně1

posílám...

01.07.2012 10:35:52 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí