Cosi

Cosi

Anotace: Co k tomu říct

Pod kůží zadraná špína.
V puse chuť trpkého vína.
Na koho má spadnout vina?
Má zlost i tvůj vzduch sprostě proklíná.

Když tvůj srdcehod mě mine.
A mě pod nohy do klubka se svine.
A cosi velkého se vyvine.
A jémine- je to tak silné!
Nakonec to ve mě zbyde jediné.
Snad mi to jednou všechno promine.

Do prázdnoty se nejlíp vniká.
V tom se má láska vymyká.
Mám příliš a toužím mít víc.
Kam to spěje? Nebudu mít nic.

Ráda bych našla od tebe klíč.
To co teď zažívám, cukr a bič,
si přehlušil čímsi, s čím chci utéct pryč.
(Vždycky básně o tobě byly jeden velký kýč.)
Tak se jak had omotej a tiše syč.
A buď dál mým tajemstvím, láskou mě nič.
Autor Thesssinka, 30.06.2012
Přečteno 303x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí