Šála

Šála

Anotace: Jedna momentka před spaním...

Šála – naprostá samozřejmost,
co si obtočíte kolem krku.
Žádné velké úsilí,
jde to v cuku letu.

Však teď v létě ji hladím v ruce,
večer s ní vždy usínám,
nechápavých lidí se straním,
odsuzující řeči nevnímám.

Vždyť přešila jsi ji ty,
jako dárek mi ji dala,
tak ji jako tebe obejmu,
a zakážu, aby se prala.

Tak prosím, nesuďte hned lidi,
co v teplu jdou jak v zimě,
třeba je to kvůli lásce,
třeba kvůli Iwě…
Autor Tomikk, 03.07.2012
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí