Místo

Místo

Anotace: .

Mezi řádky zákoníku tohoto světa
listí nafoukané u patníku zapomenuté silnice

Neviditelné jako sníh uprostřed léta
ztracené místo uprostřed vinice

Místo pro všechny a nikoho
místo ve kterém byl každý z nás

Dostat se tam je vítězství Pyrrhovo
dostat se zněj, však nejde snáz

Místo přemýšlení
místo kde hledáme odpověď

Místo snění
místo pro zpověď

Místo v mysli člověka
vyhýbáme se mu z daleka

Avšak když skončí snění
chodíme tam pro řešení
Autor Tadam, 05.07.2012
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Aaliyan, Lenka Krásnodvorská, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí