Padáme, Vzpomínáme, Milujeme..

Padáme, Vzpomínáme, Milujeme..

Anotace: Protože to tak je ..

Padáme.
Tak jako listy z podzimních stromů.
Jako zamrzlá vločka ze zimní oblohy.
Jako letní plody, které nestihli jsme ochutnat.
Jako jarní květina, jejíž čas se pomalu naplňuje.
A já padám.
Jen kvůli Tobě.

Vzpomínáme.
Na podzimní vánek, co nám tiše napovídá.
Na zasněženou zimní krajinu.
Na letní slunko, ukazující své silné paprsky.
Na jarní vůni rozkvetlých luk.
A já vzpomínám.
Jen na Tebe.

Milujeme.
Jako podzimní jablka svou plnou barvu.
Jako zimní královna mrazivé dny.
Jako letní jezírka svou čistou vodu.
Jako jarní mláďátka své maminky.
A já miluju.
ANO, jen Tebe.
Autor Pa Jush, 10.07.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí