Ptej se

Ptej se

Anotace: Ptej se na cokoli

Až jednou se Ti bude zdát...
Ptej se, ano můžeš se ptát.

Prej se mě na cokoli...
Já nejsem jen tak kdokoli!

Ptát se mě můžeš odpovím na vše...
Odpovím ale jen Tobě!

Na co čekáš?
Ptej se...
Autor Mejaleleth, 13.07.2012
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí