Kdepak má milá

Kdepak má milá

Anotace: ...i jak krajánek tudy šel...

Kdepak má milá,
kdepak oči máš,
že mne nehledás
že, mne nehledáš ?

Kdepak má milá,
kdepak máš svůj hlas,
že mi večer nešeptáš,
že mi večer nešeptáš ?

Kdepak má milá,
kdepak ruce máš,
že mi skráně nevískáš,
že mi skráně nevískáš ?

Kdepak má milá,
já nejsem zkažený.
Kdepak mám milá,
mám jen nůž broušený.
Tvé jablúnko bych chtěl,
jenom kdybych směl...
Autor Dominik Plesr, 13.07.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí