...sny...

...sny...

Anotace: ...

když zadržíš dech a zavřeš oči
stane se všechno, o čem jsi kdy snil
přijdeš tam, kam jsi nikdy nevkročil

někdy se takové věci stanou přesto..
přestože budeš dýchat a víčka nezavřeš
protože si to moc přeješ, a moc to chceš

pak se sny mění ve skutečnost
nemožné stane se tím, v cos nedoufal
poznáš, že vlastně předtím jsi jen spal
Autor te.re., 14.07.2012
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí