...světlo a stín...

...světlo a stín...

Anotace: ...

svět je takové velké stínové divadlo
jednou jsme herci, diváci za chvíli
když jsou dobré loutky, je všechno srozumitelné
někdy však těžko poznat, zda tam, za zástěnou
lítají ptáci, nebo jestli motýli...

život je stínohra, žijeme dokud se svítí
když není světlo, je marné prsty, ruce proplétat
na zdi se obraz objeví teprve až s jasem
to světlo není žárovka u stropu, nebo slunce na obloze
lidem je potřeba nekonečnou lásku dát...
Autor te.re., 15.07.2012
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané a hlavně hodně pravdivé.

15.07.2012 16:51:28 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí