Strach

Strach

Anotace: Strach a prosba

Nebudu se smát...
Nebudu spát...
Mám strach...
Strach o život!!
Ne o můj, můj je mi fuk...
Strach o život JEHO!

Pokud si TY budeš někoho chtít vzít,
vezmi si mě. Nech ho být.
Dej mu pokojný a dlouhý život
a vezmi si můj!!
Vždyť on si zaslouží žít!
Autor Mejaleleth, 17.07.2012
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí