Možná, snad, jednou....

Možná, snad, jednou....

Anotace: Ve východu slunce čekáš na zápraží, zda uslyšíš odněkud hlas, ozvěnu možná, co...

Ve východu slunce
čekáš na zápraží,
zda uslyšíš odněkud hlas,
ozvěnu možná,
co zbývá ještě...

Pod křídly holubů
vířící prach
dopadá,
usedá,
třpytí se,
svolává kapky deště.

Jdou stáda bezzubá,
oddaně,
v jeden směr,
poslušně,
v náruči iluze,
nevidí,
neslyší,
nechtějí...

Možná,
snad,
jednou přec
procitnou v novém městě.
Autor Danga, 17.07.2012
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: V.N.Losinský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí