City

City

Anotace: Snad jen pouhý výkřik. Směs myšlenek.

Snažím se investovat do citů, i když vím,
že návratnost této investice je víc než mizivá...


Z citů čiší smutek
růže se odevzdávají podzimu
v tom rozhraní noci a dne
průnicích euforie i smutku
otvírají kapky květy deštníků
zpívajíc mokrou náladou
tak vem si květinu a kráčej
přes období květů a lásky
k jaru...
Autor Matty_D, 17.07.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí