Primitiv

Primitiv

Anotace: svlékání duše

Abych pravdu řekla

musela bych stále lhát

a dívat se vám

přímo do očí

 

Jak ráda bych svou duši svlékla

a nemusela se ničeho bát

však jak se znám

svět se semnou zatočí

 

Abych pravdu řekla

a sama těm lžím věřila

musela bych být stále pod vlivem

omamného moku nebo lásky

 

Nyní však slza po tváři mi stekla

a nechutná mi ani tequila 

snad stanu se primitivem

bez příkras, bez falešné masky

Autor Satha, 22.07.2012
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Petbab, Kropydlína Škopounová, Loveless, Radhuza, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen zajímavá, ale i luxusní a pro mě za ST.


;-)
.

22.07.2012 12:00:50 | Kropydlína Škopounová

zajímavá :)

22.07.2012 10:01:49 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí