Myšlenky prázdné .....

Myšlenky prázdné .....

Anotace: ....myšlenky...

Vteřina z prázdného rána
to ale možná nemá křídla
jsou všednosti rozebrána
nikdy neodmítla...
když slova mají svoje jména
tak rozebrána
jen když světlo zhasne
člověk ale žasne
když život jsou lahve vratné
vyhledáme svítání
pro pozdější hledaní
myšlenky jsou prázdné
než světlo v tobě zhasne.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.07.2012
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí