~Zamrazí...

~Zamrazí...

Anotace: ..ale jen trochu..

~~~~~

 Hladina s obrazy

~~~~~~~~

Hladina s obrazy ta trochu zamrazí

když jsou ty obrazy smutné

tam orel letí si úlovek drží si

najíst se v klidu je nutné.

Ta vodní hladina klidná jak rovina

je aspoň pro tuto chvíli

jakoby hladiny ze zrcadla byly.

Už mraky blíží se

ve vodě vzhlíží se

jak parádivé slečny

a tím jsou až neskutečný.

Na nebi beránci snad do noci plují

ve větvích slavíci něžně zazpívají

voda se ve větru už trochu vlní

a modrá obloha si barvu mění.

Ta vodní hladina už není rovina

ticho jsou slavíci nebe už burácí

blesk zrovna zasáhl vysoký strom

ten celý nešťastný

vpůli je proťatý a celý teskný.

V hladině vidí se stál celkem blízko

větve se bolestně kymácí

jak rychle přišla tak rychle odchází

ta bouřka nad krajem někdy až zamrazí.

A vodní hladina zase jako rovina

jenom ty odrazy jak v zrcadle

tak trochu zarazí…

 

~~~~~~~

~~~ 

 

Autor Květka Š., 23.07.2012
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a bouří a bouří...

25.07.2012 16:42:37 | Linzerka

tak ta se velice povedla:))

23.07.2012 13:48:12 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí