Ksicht na vnitřní straně

Ksicht na vnitřní straně

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Narození brontosaura
jak klepání na ocelový štít
Dnešních Zítřejších
rázné kroky v dešti
nečekaném omlouvaném.

Narození uvnitř stínu
tak kyselých jako stáž
na jezerních královstvích
co zbylo, nehledejme
Vzhlížejme ke slunci
( a holubům, a láskám).

Možná začne peklo
podle Mayů, časem pak
komunisti, nemělo se dráždit
a teď se ptám
bez koho
s kým
jak psáno, nedáno
Nedávno
A sám
bláznit nedokážu.
Sny odvracejí vědeckou psychoanalýzu.
Autor Jan Václav Znojemský, 24.07.2012
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí