Kortikoidní Blues

Kortikoidní Blues

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Zastavovat se nad svým osudem
zdá se pošetilé
ale kortikoidní chrám
odráží bumerangový déšť
skrz sluneční marketing
ale vrstvy protiraketového hřibu
se, údajně, ztenčují.
Autor Jan Václav Znojemský, 24.07.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí