Vlčí plémě

Vlčí plémě

Anotace: ................

uvnitř cítím
prázdnotu
jenž rozpíná se
vprostřed duše
kdo by tady
čekal vlka
bestii
v beránčím rouše

když přijdu
k němu blíž
cení zuby
tasí drápy
já nenávidím ho
a on miluje
když mě trápí

občas dá mi
chvilku klidu
to když unavený
usne
však pak si
všechno vynahradí
a bolestivě
kousne

den co den
já žiji s ním
on den co den
zas žije ze mě
snad brzy
v sobě najdu sil
a vyženu
to vlčí plémě
Autor James Libustka, 25.07.2012
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí