Blues vracejících se parníků

Blues vracejících se parníků

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Molitanové zvuky
parafráze z jižních křídel
za nocí osudů a krvavých očí
jsme jatí do pastí
těch nejčistších lásek
co nesou vystřelené patrony
z válek tichých vzlyků
ustavičných, z nočních dryáků.

Za svítání rozvraceči připravují
defenestrace všech kravat a krvavých prostěradel.
Parníky se vrací do přístavů
červené zvonky se utápí
slepé větry mění vaší rovnováhu
na logickou.
Pošťák doručil útržky
dodatečně k doplacení ztrát.
Autor Jan Václav Znojemský, 25.07.2012
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

defenestrace kravat -

25.07.2012 19:25:20 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí