Milovaná školo :)

Milovaná školo :)

Anotace: Láska není určena jen k člověku.

Dívám se do oken,
s marnivostí čekám.
Vím jsem tvým otrokem,
ale co dělat mám?

Čekám každý den,
už nemám sílu dál.
Ale možná ji má ten,
co si pořád jen hrál.

Když jsem s tebou,
chci jít ven.
Bez tebe mě nebaví den.

Toužím sedět v lavici,
učit se látku.
Nechci býti mračící,
a doufat na lásku.

Už nemám sílu hrát další kolo,
chybíš mi má milovaná školo.
Autor ašari, 26.07.2012
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí