devadesát let

devadesát let

Anotace:  

 


 
bratr s nožem káru
i zlí lidé mají domov
ale jenom domy vlastního času

která jsou ve mne je-
den kocour spousta černých šátků  náhoda


Úterní ráno v letu
minulost
 matérie v pravé a levé světlice
 pravé úhly - devadesát let
 

 

 

Autor milk-fed gimp, 26.07.2012
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když úterý je kocour
a v pravém úhlu
odletí jako černý šátek
do minulosti..

:o)

26.07.2012 21:31:12 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí