Dívám se do mraků

Dívám se do mraků

Anotace: Život, který utíká.

Dívám se do mraků,
do slunce od máku.
Dívám se do dáli,
protože mě to baví.

Vidím tu štěstí,
možná i klestí.
Vidím tu život,
co není žádný pilot.

Ty jsi však otočen,
řekla bych i zamračen.
Díváš se dolů,
s hlavou, jak na popravu.

Nevidíš tu krásu,
těch mnoha srázů.
Nevidíš ten kopec,
co na něj vylezl sám praotec.

Ztrácíš sám příběh,
co ti vyrazil dech.
O tom, že jednou se vypaříš,
a necháš tu po sobě kříž.

Vypaříš se v ten mrak,
tak rychle jako prak.
Zbudou tu jenom děti,
co v tobě najdou štěstí.
Autor ašari, 29.07.2012
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: jyrkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí