Oblaka

Oblaka

Anotace: Seděl jsem pod nebem...

Obrovská oblaka,
krása těch mraků,
duši mi rozplaká,
lehkost letu draků.

Dál a dál k obloze
hledím v mé naději,
neb sval do koroze
skrývá se raději.

Mok a cigaretu
jako háv neřesti
pod střechou Světů
dáváš, má úzkosti.
Autor Tomíno..., 31.07.2012
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: voslík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí