On the road

On the road

Anotace: Polovina cigarety s ranní kávou v sedm ráno jako by to bylo ve tři V Májovce s...

Polovina cigarety s ranní kávou
v sedm ráno jako by to bylo ve tři
V Májovce s pivem,Karlem a trávou
Toulám se světem
On the road

Endorfiny došly, zbylo jenom Chardonnay
Zařvem pár plků, na Tebe, Done Quijote

Pletu si mladé zdejší - v sedm ráno
Kerouacovi mávám na pozdrav
jak v čase včerejším
Zařvem par plků

na tebe, Done Quijote, na nádraží
čtu Jacka, kouřím Parisienne a někde v Zürichu
On the Road
Autor frubava, 31.07.2012
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je fakt, že Jacka si představím spíš v Novém Světě, ale to nevadí.

01.08.2012 02:05:34 | nepřihlášený komentátor

samozřejmě :-) ale je to taková metonymie.. nejde o realitu.

01.08.2012 10:11:32 | frubava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí