Fantazie

Fantazie

Anotace: Život není jen pohádka.

Brouzdám se vlnou fantazie,
sem tam letmý úsměv,najednou první rána,
druhá,
připadám si jako vrána.

Sedím v trávě,
slyším v dálce zpěv,
závan mírné nostalgie.

Snažím se usmívat,
i když to jde ztuha.
Je to bohužel vše,
co mohu dát,
život je čím dál těžší,
nemá smysl lhát.

Podpora je důležitá,
ale rozhodně ne přetvářka.
Vše je nadosah,
ovšem záleží na větru,
jenž komíhá s náladou vah,
které pocity Tvé určují,
snažíš se být šťasten
-váhy hlásí:"Nikoli."
Autor Kay Stziva, 02.08.2012
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše je nadosah,
ovšem záleží na větru, ...tohle mě nikdy nenapadlo, fajn myšlenka:-)

13.01.2014 19:01:02 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí