Domek v zahradě

Domek v zahradě

Anotace: Domek uprostřed zahrady.A co se v něm skrývá?Bolest a bída.Místo tak smutné a přiom i tam...

Domek uprostřed zahrady.A co se v něm skrývá?Bolest a bída.Místo tak smutné a přiom i tam je někdy veselo, někdy tak smutno jako by ani žít se nechtělo.Andělé tam pomáhají i když poděkování se někdy ani nedočkají.Naštívila jsem ho, vícekrát už jsem tam byla, aby mě nemoc netrápila.Vždy chuť do života jsem tam našla a zjistila, že pro mě život krásné stránky má a už nemůžu se jen trápit já.
Autor Moa, 02.08.2012
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí