Som...

Som...

Anotace: ---------------------

Som...

Som ohňom,ktorí horí dlho do noci
Som vánkom pofukujúcim o polnoci
Som voda,ktorá obmýva ostrovy
a som aj tým,na čom celá zem stojí.

Som šepot stromov a aj šum mora
Som prastará,zelená hora
Som myšlienka a jeseň hmlistá
zároveň lúka a lipa bezlistá.

Som pri tebe či spíš alebo bdieš,
môžeš ma volať ako len chceš.
Som dcérou mora a neterou vetra
Som zemou,ktorá obliekla sa spestra..
Som iskrou v ohni a steblom trávi
Som úsmevom aj slzou v tvári.

Som každým živlom,ktorý ovláda zem
a váš osud určujem.
Autor Elyona, 03.08.2012
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí