Poď spievať

Poď spievať

Anotace: Napísané strašne dáááááááááááááááááááááááááááááávno :D

Poď spievať

Ak sa ti zdá,že svet je čierny a pravda dávno umrela
Možno máš pocit,že je koniec a nádej zomrela posledná
Že odišlo svetlo a myšlienka je hmlistá
Že prichádza skaza a šanca žiť je neistá.

Neprepadni zúfalstvu,lebo nádej sa ešte zrodí,
lebo ona prichádza vždy,keď sa najhoršie vodí.
Len začni spievať,že láska žije a pravda vždy víťazí
že svet je krásny a ešte neprišiel deň posledný
Že prišla nádej a svetlo tmu zaženie
že po noci vždy prichádza brieždenie
Kto klamstvo seje,len zlo zbiera
A že nádej sa práve zrodila!
Autor Elyona, 03.08.2012
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nie je to nič moc :D písala som to už strašne dávno :D

19.01.2013 14:33:44 | Elyona

text mi připomíná některé slovenské skupiny

19.01.2013 14:32:45 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí