Je to těžké

Je to těžké

Anotace: Někdy je těžké mít jiný názor. Ano v tom to je v tom slově "jiný". Tím, že je člověk jiný je zároveň divný,nenormální,špatný. Někdy má toho prostě člověk dost

Proč mám pocit, že se mi půda pod nohama boří,
proč každá naděje během chvíle shoří.
Právě tuhle báseň mé myšlení ze srdce tvoří,
a přesto se tělo do bahna špíny noří.

Já na spravedlnost už věřit přestávám
a poslední dobou si to vážně nedávám
, ale přesto sám sebou zůstávám
a víře v dobro se oddávám.

Už prostě nevím pro co žít,
ale hlavně nemám proč tu být,
když můžem o spravedlnosti jen snít
a přitom na dně společnosti hnít.

Sice nemám proč, ale stále zůstávám.
Někdy už nemůžu a dech sotva popadám.
Při těhle depkách si se životem zahrávám
a na svůj život neustále nedávám.

Hodněkrát jsem kudlu do zad dostal
a z přátel náhle démon povstal
ztrácím sílu abych dál zůstal.

Toužím,
aby boj ďábla a boha ve mně ustal!

Autor Lasak, 03.08.2012
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co holka?

03.08.2012 14:10:26 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí