~V rozpacích

~V rozpacích

Anotace: ..schoval by se v oblacích...

 ~~~

Z hedvábí

**********

 Když den končí

 tak oblékne si za chvilku

 pěknou noční košilku

 tu z černého hedvábí

 pošitou stříbrnými perlami

 které jako hvězdy září

 nad krajinou,nad námi.

 

 A kdyby byl

 snad Měsíc v rozpacích

 tak schoval by se hned v oblacích

 na milence pak vůbec vidět není

 a tak jsou v něžném

 milování

 ničím a nikým nejsou vyrušení.

 Měsíc ten se nekouká

 jen v oblacích se pohoupá

 až usnul a spal  dál

 kde se vzal tu se vzal

 den noční košilku

 sundal.

 

 A na milence v objetí

 už ranní slunce

 posvítí.

,,,,,,,,

Autor Květka Š., 03.08.2012
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš krásné vidění Květuško...:))moc se mi to líbí

07.08.2012 12:57:25 | střelkyně1

sama báseń je z hedvábí ,hezké :-)

04.08.2012 11:41:04 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí