Noční obloha

Noční obloha

Anotace: .......

NOČNÍ OBLOHA

Přála bych si splynout s noční oblohou,
doplout k místům kde lidé běžné nemohou.

Stát se jednou z hvězd,
neprožívat emoce, bolest – stres.

I jediný člověk může vám dát nebe,
ale pak z života odejde – není tu pro tebe.

Pravé nebe je tu stále – každou noc tě obklopí,
i v nejhorších chvílich, kdy prožíváš úzkost samoty.

Zářit si na obloze – pozorovat z výšky svět,
vidět vše z jiného úhlu – každý květ.

Avšak i hvězda jednou vyhasne – počítám s tím,
vždyť z člověka se také často stává smutná schránka - živý stín.
Autor Samanta, 04.08.2012
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potěšila.)

04.08.2012 10:59:15 | CCGREE

děkuji :-)

04.08.2012 13:36:33 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí