TEN DIVNEJ HLAS...

TEN DIVNEJ HLAS...

Anotace: zajímá mě váš názor...je to báseň nebo jen poskladaná slova?

TEN DIVNEJ HLAS...

...se vine, jak mlha

kolem čela;

je dávno tomu.

BLÁZNÍŠ, SNAD BYS NEBREČELA!


SEN MINE, pak vrhne nás -

do prázdnoty;

až za bod zlomu.

SOUZNÍŠ? NADPIS, FRÁZE, NOTY...
Autor protozoan, 08.08.2012
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí