Nepořádek v hlavě a zklamání / p..p..p..

Nepořádek v hlavě a zklamání / p..p..p..

Anotace: Já šla ze školy, myšlenky plynuly, psala je do mobilu a dál už to nerozvinu... PS:dvojnázev.......nevim kerej,tak přemejšlim:)

Rty tiše šeptajíc slova:

„Ty víš, že zklameš znova.“
„Ty víš, že když chceš vydržíš dietu.“
„Ty víš, že pak chováš antipatie k světu.“
„Ty víš, že jídlo je dar.“
„Ty víš, že tvůj jest to většinou nepřítel.“
„Ty víš, že i dokážeš spořádat hodně.“
„Ty víš, že i málo je mnohdy dost.“
„Ty víš, že jen špatně se díváš a proto vidíš, co vidíš.“
„Ty víš, že jsi příčinou zklamání některých lidí...“
„V hloubi duše, ale vůbec nevíš co dělat a od čeho vlastně utíkáš.“
„Proto se už konečně prober a začni něco dělat!!!“
Autor l.rosnicka, 11.01.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkně napsané, ale my žijeme v jiném světě to vy, ale nepochopíte

25.03.2007 23:31:00 | itink-trial

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí