Bílý den

Bílý den

Anotace: -

Slunce z východu
učinilo den čistým a voňavým
a já zkrz park šel pro vodu
nebo někam, co já vím.

Tu pod jedlí ležela
nic na sobě neměla
jen strach na tváři
a stín kde slunce nezáří.

Bílá byla celičká,
jako je bílý sníh
co pad jí ráno na líčka,
co neroztál a nestek z nich.
Autor Kámen, 11.01.2007
Přečteno 197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí