HOUSLISTA

HOUSLISTA

Anotace: Jednou jsem byla na výstavě a vlastně poprvé jsem naživo slyšela hrát houslistu....byla to nádhera

HOUSLISTA

Do prázdna kouká,
Plně se soustředí,
A pak přijde chvíle velká…
Smyčcem uhodí.

První tóny nesou se místností,
Odráží se od stěn,
Do těla dostává se ti století,
Kdy byl ten skvost stvořen.

Konečky prstů brní,
Dech se zastavuje,
Všichni kolem jako kočky vrní,
Co si každý představuje ?

Nastává klid,
Nekonečný a krásný.
Tento pocit chci stále mít,
Být pořád plna lásky…
Autor -Wendy-, 11.01.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...opravdu.

11.01.2007 23:10:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí