Dětství

Dětství

Anotace: <p>Dětstv&iacute; tam u n&aacute;s na mal&eacute; v&iacute;sce,</p> <p>lesy kolem...

Dětství tam u nás na malé vísce,

lesy kolem obklopené.

Jak ráda jsem to měla tam

a vítr mé kroky závál v dál.

Dnes po tolika letech se tam vracím,

lesy stále tytéž jsou, vítají mě jako

ženu léty ztracenou.

Ves stejná je, zas v tom letním odpoledni,

starý kříž tam u cesty.Jen lidé co jsem tolik

měla ráda, se sem se mnou už nikdy nevrátí.

Autor Moa, 15.08.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí