Láska

Láska

Anotace: <p>L&aacute;ska, kolik jich potk&aacute;&scaron; za život?</p> <p>Jednu dvě nebo deset...

Láska, kolik jich potkáš za život?

Jednu dvě nebo deset snad?

Ale vím, že v srdci mém na svou první lásku budu vzpomínat.

Na jednu krásnou letní noc, která po majoránce voní.

Na milování, co mi vzalo dech, ach kde jsi ty můj milovaný,

kde jsi ?Snad občas i ty vzpomeneš, na jednu dívku s vlasy havraními

co oči jako studánky modré měla, a nikdy na tebe nezapoměla.

Láska,kolik jich potkáš za život?

Jednu, dvě a nebo deset snad?

Když já však ucítím majoránku vonět, vím, že mě měl

v mládí někdo rád.

Autor Moa, 15.08.2012
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta, polibek.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí