Pro pěší i koňmo

Pro pěší i koňmo

Anotace: Zdálo se mi, že běžím ulicemi. Sám se svými ambicemi. Jako opozdilec na celé...

Zdálo se mi, že běžím ulicemi.
Sám se svými ambicemi.

Jako opozdilec na celé planetě.
Koukal jsem před sebe.

Radši se mě vyhněte.
Ještě mám v sobě kus dítěte.

Polekal jsem struny moří,
jen ať se dál boří.

Srdce bije mládím.
Tělo zahnívá, až jednou se ztratím.

Nevidím na krok, ani jinou cestu.
Počkám si na výrok nebo se dočkám trestu.

Ošklivím se dnešní době.
Škodím tím hlavně sobě.

A tak se postupně vyčleňuji.
Ostatní mi to ulehčují.

Ještě chorál k odpočinku.
Vždy pro sebe malou chvilku.
Autor fossil, 17.08.2012
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí