po měsíci

po měsíci

Anotace: 31.5. 2004

Přistáli jsme na měsíci
na té straně věčně spící
v místě tmy a dlouhých stínů
bez skafandru chytnem rýmu

budem bádat
hlady strádat
hledat ňaký kamení
po důkazech o životě
pátrat budem skloněni

do země pak vlajku bodnem
bude splihle sama stát
tam kde nejni atmosféra
těžko může něco vlát
Autor poeta, 18.08.2012
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí