PIJÁCKÁ 2.

PIJÁCKÁ 2.

Anotace: Dvě pijácké. Nesrovnatelné, stojí-li vedle sebe. Charakterizují mne, množná tak i tebe

Piju piju připíjím
ničemu se nedivím

Jak piju piju připíjím
očka blaženě přivírám
Se zlostí se potýkám
k pití když nic nemám

Jak piju piju připíjím
nelze být stále bdělý
Jsem často až rudý
nevím kam ani kudy

Jak piju piju připíjím
a nikam se nedívám
sním před tím nezívám
vzápětí hned usínám

Nepiju nepřipíjím spím
Co teď dělat s tím
Za čas zas oživám
Kocovinu tu nemívám
Mnozí ji oslavují - velebí
zahrávají si se slovy
Já o ní jak umím zpívám
Autor RU 82, 19.08.2012
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí