Počkat!

Počkat!

Anotace: Taková malá věc pro oddech a pobavení - beze smyslu a skrytých kontextů. Takže opovažte se tam něco hledat.

Věčné téma ohlodaných kostí
tolik štěstí, tolik radosti
ve skrytých škráních neřestí
Počkat!
Co jsou vlastně škráně?

Naplněné vemeno bučící krávy
jen zatáhnout a zmáčknout
ono povolí ve jménu tekuté bílé slávy
Počkat!
Vždýť já vlastně nikdy nedojil.

Úspěchem protkané emoce
otevřít šampaňské, mít druhé Vánoce
nuda tak dlouho odložené promoce
Počkat!
Jen pro rytmus, zde je vše v pořádku

Tolik už bylo tohoto básnění
co se z běsnění promění
ve snění a truchlení
Pláč! Vztek!
Jen, aby to vypadalo dobře.
Autor lexus, 21.08.2012
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí