Bad Day

Bad Day

Anotace: Báseň, která vznikla v jeden zlý den, který už nechci nikdy zažít!

Bad Day

 

 

Buď vítán Chárone,

sestřička Smrt Tě posílá?

Neříkej, opravdu ne,

že mi snad svíčka dohořívá?

 

Ne, svíčka je

ještě dost veliká.

Jen při tvém stavu

malinko zabliká.

 

Máš v hlavě otázky

a žádné odpovědi.

A to opravdu dobré není.

 

Já jsem jen výplodem

Tvé fantazie,

jenže moc dobře vím,

jak těžko Ti je.

 

Děkuju Chárone,

v hlavě jen zmatek mám.

Lepší to nebude,

když mi duše a srdce umírá.

 

Chtěla bych odejít

třeba jen na chvíli.

Jenže to nepůjde, nenastal čas,

pokud se nemýlím.

 

Tak se s Tebou loučím

Chárone můj milý.

Že zdravím sestřičku Smrt.

A velice se těším,

 

až se jednou setkáme.

Nemůžu se dočkat,

opravdu se těším

na tu přenádhernou chvíli.

 

Buď sbohem má milá,

odplouvám.

Buď sbohem Chárone,

mysl svou vypínám.

 

 

 

 

Autor maca5.5, 22.08.2012
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to asi poprvé, co jsem četla báseň, ve které je promluva s Cháronem.
Opravdu mne to zaujalo.

22.08.2012 14:26:20 | TeruKurosaki

Děkuju moc, v té básni jsou všechny pocity toho jistého dne a rozhovor s Cháronem to vystihl úplně nejlíp.

22.08.2012 18:12:32 | maca5.5

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí