Konec prázdnin

Konec prázdnin

Anotace: čas rychle pádí.

Růže rostou na zahradě,
první lásky kvetou také.
Ty čteš knížku o Panamě,
časopisy jsou prý krátké.

Vidím tvůj úsměv zářící,
pod oblohou tající.
Říkáš "Jedem za hranice."
Za tebou však polednice.

Škola začíná třetího září
a ty jsi s hlavou v kalendáři.
Tvoje oči radostí nehledí,
ale mě vůbec nic už netají.
Autor ašari, 23.08.2012
Přečteno 475x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, fajna je...

30.11.2012 20:53:09 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí