Černá panna

Černá panna

Anotace: Sladká dívka, hořký svět, komu dostane se spasení, či černého smutečního hávu...?

Jedna růže červená
a u ní víčka přivřená…

Hebkost i něha,
bodají ostrými noži do jejího křehkého těla…

Jenom černé slzy,
unavili dívku brzy….

S tváří prázdnou ze samoty,
spadlo děvče do náruče plné němoty….

Někdo byl jejímu srdci jistě vrah
a ona tu nyní leží ve mdlobách….

Žádný živý neví jak to bolí,
však to děvče je nyní připraveno na cokoli..

Připravena do pekla i na svou smrt,
jemné hrdlo jí jedovatý had obmotal, že nemůže se nadechnout…

Panna ale nevzdá to a začíná se modliti,
všechny svaté na nebesích, o život svůj prositi…

Už se po ní černé drápy sápají,
už ji démoni k sobě volají….

Tu však dívku křídla obejmou
a ze spárů ďábla vytáhnou…

To archandělé bránili ji svými těly,
potom s dívkou do nebes kam-si odletěli…

A tak dívka archanděly spasena,
byla potom do křídel oděna…
Autor Lady_.illusion., 11.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí