Chvíle na tři míle

Chvíle na tři míle

Anotace: ... odhaluji plnoletost našich čistých úmyslů

Sbírka: makokovice aneb přežít

Padlo listí do stínu stromů.
Byli jsme si jisti svých činů.
Na polovinu zamčeni v otázkách.
Při sázkách na život.

Teď spí naše touha.
Převlečena do šatů.
Čeká na cestu k návratu.
Bere si pořádný melír a kravatu.

Je tolik místa, kde jistota je jistá.
Kde člověk neznalý,
jiskřičku naděje si chystá.
V žebříčku hodnot materialista.

Co že ten den zase přinese.
Ustojí to na cizí adrese ?
Vložte minci nebo unci.
Odpověď je až na konci.
Autor fossil, 29.08.2012
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá sterofa se mi líbí nejvíc...***

29.08.2012 07:08:03 | srozumeni

..díky za komentík

29.08.2012 07:21:06 | fossil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí